Remontti edistyy jälleen, jee! Viikkojen 14 & 15 kuulumiset

20180415Coterie-00101.jpg

Ette arvaa miten hyvältä tuntuu päästä päivittämään remonttiblogia! Uudet tyypit ovat työskennelleet asunnolla nyt reilut puolitoista viikkoa, ja sen aikana on tapahtunut todella paljon! Iso osa seinistä ja katoista on tasoitettu uudelleen (ja kaikki loputkin tullaan tasoittamaan), sillä seinät eivät olleet tarpeeksi suorat ja tasoitetta oli paikoitellen liian ohuesti. Lisäksi osa pinnoista on saanut päälleen jo maaliakin!  

Ensimmäisen vajaan viikon työmaalla työskenteli vain yksi henkilö, mutta tämän koko viikon kaksi. Ja ensi viikolla saapuu kuulemma mahdollisesti vielä kolmas henkilö, joka keskittyy täysin smyygeihin ja pattereihin. Miehet ovat tehneet kuulemamme mukaan pitkiä päiviä aamuseitsemästä alkaen eli heti kun taloyhtiön säännöt sen sallivat. Eli heille tulee kirjaimellisesti tuplasti tunteja joka päivä edeltäviin verrattuna…

Olisi pitänyt vaihtaa remonttifirmaa jo aikoja sitten. Jotenkin sitä vain loppuun saakka toivoi, että asiat lähtisivät sujumaan ja lupaukset aikataulusta pitäisivät paikkansa… Note to self: Jos tuntuu ettei asiat etene tai ettei laatutaso ole kunnossa, ei kannata jäädä aikailemaan.

20180415Coterie-00103.jpg
20180415Coterie-00102.jpg
20180415Coterie-00104.jpg

Kuvat eivät sinänsä näytä kovin mullistavilta, sillä niissä ette luonnollisestikaan näe miten paljon paremmilta kaikki pinnat näyttävät. Pari juttua joihin kannattaa kuitenkin kiinnittää huomiota: meidän master bedroomin katto (kts. kuvat joissa Patrik näkyy) on saanut päälleen jo pari kerrosta Lumea eli Tikkurilan valoa upeasti heijastavaa maalia. Se on todella vaikea maalata tasaiseksi (edellisen asunnon olohuone-keittiö maalattiin kolmesti), mutta ainakin tämä huone näytti täydelliseltä!

Lisäksi yllä olevassa kuvassa näkyy pala lattialistaa – olen todella tyytyväinen niihin! Profiili on meille kustomoitu, joten hieman jännitti loppuun saakka. Teen niistä vielä oman postauksensa jossain vaiheessa.

Tästä alla olevasta kuvasta saa vähän käsitystä mittasuhteista. Patrik on muutaman sentin alle kaksi metriä, ja silti jää vielä runsaasti tilaa pään päälle. :) Korkea huonekorkeus tekee ennestään suurehkot huoneet vielä ilmavimmiksi.

20180415Coterie-00106-2.jpg

Olohuoneessa ei mitään mullistavaa (alla); pintoja tasoitellaan vielä. Ja ihan alimmassa kuvassa pala keittiön seinää. Summa summarum: Hyvillä mielin kohti uutta viikkoa!

20180415Coterie-00112.jpg
20180415Coterie-00113.jpg

Hyväntuulista viikkoa kaikille!