Master bedroomin harmaa sävy – Viikon 17 remonttikuulumiset

20180504Coterie-00118.jpg

Tervehdys! Ihanaa kun saa jälleen kirjoittaa positiivisia päivityksiä tänne remonttiblogin puolelle :) Remontti on edennyt todella hyvin sen jälkeen kun vaihdoimme urakoitsijaa. Töitä on paiskittu kellon ympäri hyvällä tempolla ja useamman miehen voimin, joten edistystä on syntynyt vauhdilla.

Kuvat ovat jo edeltävältä viikonlopulta, jolloin pääsimme ihastelemaan meidän master bedroomin harmaata sävyä. Ensin pelästyin, että seinistä tuli liian tummat, sillä olin visioinut, että sävy olisi aivan vaalea viileä harmaa. Käydessäni viikolla uudelleen valoisampana ajankohtana sävy näytti jo varsin hyvältä. (Osa ikkunaruuduista on mennyt remontin aikana valitettavasti rikki (ja pari taisi olla haljennut jo sitä ennen), joten kuvissa ikkunaruudut on poistettu ja muovitettu, joten valoa pääsee sisään niukasti.) Myös katossa on kuvissa jo lopullinen maalipeite. Tikkurilan hohtavan valkoinen erikoismaali Lumi saa näyttämään kaikki sen rinnalla entistä tummemmalta.

Master bedroomia koristaa kaunis kaari

Master bedroomia koristaa kaunis kaari

20180504Coterie-00125.jpg

Jos nyt valitsisin sävyä, niin valitsisin luultavasti vielä pikkuriikkisen vaaleamman sävyn myös master bedroomiin. Tikkurilan värikartasta ei kylläkään löydy tästä sävystä vaaleampaa versiota, joten pikkumiehen huoneeseen ajattelin testata maalin sävyttämistä itse siten, että laitamme puolet makuuhuoneessakin käytettyä sävyä 1943 ja puolet sävyttämätöntä valkoista. Ja jos ensimmäisen maalikerroksen jälkeen näyttää liian tummalta tai vaalealta, niin voihan sävyä vielä hienosäätää. Maalikaupassa eivät kovin innostuneet tästä omatoimisesta sävyttämisestä, mutta en näe mikä voisi mennä pieleen, kunhan sekoituksen tekee kunnolla.

20180504Coterie-00126.jpg
Smyygit alkavat vähitellen näyttää siltä miltä pitääkin :)

Smyygit alkavat vähitellen näyttää siltä miltä pitääkin :)

Olen viimeiset kuukaudet vastaillut ahkerasti ystävien ja tuttavien tiedusteluihin koska pääsemme muuttamaan. Tuntuu nyt niin hyvältä, kun uskallan jo vastata että heinäkuussa! :) Timberwisen parketti on tilattu työmaalle ensi perjantaiksi ja asentamaan pitäisi päästä heti maanantaina. Laitan sitten asennuksesta sitten oman postauksensa.

Niin ja meidän käyttämistä maaleista löytyy oma postauksensa täällä. Kävin juuri päivittämässä sinne speksit myös smyygien uudesta maalista.

Keväistä viikonloppua!