DIY hanging rail

Myöhäistä tiistai-iltaa! Meillä oli taas matkapäivä kaupungista saareen. Vaikka upeat anoppivanhemmat tulivat jälleen hakemaan meitä kotiovelta ja reitti oli normaalia lyhyempi, kun korvasimme lauttamatkan veneellä, vei reissupäivä taas mehut. Pikkuisen kanssa pakkailuun joutuu keskittymään ihan eri tavalla ja automatkalla saa kaivaa takataskusta kaikki mahdolliset viihdyttäjäntaidot. Onneksi täällä perillä onkin sitten tuplasti enemmän auttavia käsiä kuin kotona!

Päivän sisustusteemaan. Muutoskohteena on meidän walk-in closet – tai tarkemmin sanottuna pikku-W:n osio vaatehuoneesta. Lähtökohdan voi kurkata tästä Boys’ side of our walk-in closet -postauksesta ja myös minun puolta pääsee kurkistamaan tästä Our walk-in closet -kirjoituksesta.

Pentikin apina on pikku-W:n lahja isomummilta. 
Ihanat mokkasiinit olen saanut For Minis and Mommiesilta. <3 Lisätiedot vaatteista ja leluista voit kurkata @CoterieKids Instagram-tililtä :)

Toteutus on niin yksinkertainen, että ohjeita tuskin tarvitsette..? Kysykää ihmeessä, jos jokin arveluttaa! Tarvikkeet löysin kokonaisuudessaan Fredrikinkadun Hobby Pointista, joka on askartelijan paratiisi. Kahdesta kerroksesta löytää ihan kaiken mahdollisen pieniin ja vähän suurempiinkin DIY-projekteihin. Tarvittavat materiaalit kustansivat yhteensä 35 euroa.

Runsaat 3 metriä tummanruskeaa nahkanarua
2 pientä purkkia akryylimaalia – valkoinen ja mintunvihreä 
Pensseli
Erikokoisia puuhelmiä 20-40 mm
Metrin mittainen puutikku, jota lyhensin hieman. (Vinkki: Edullisen sahan saa ostamalla pelkän metallisahanterän ja kieputtamalla toiseen päähän teippiä.)

Kauniin klipsin löysin Iso-Roban Formverkistä. Ihastuttava kortti on Lulu & Helinan. Taitavan vaasalaisdesignerin töitä myy mm. Papershop Fredalla.

Mitä pidätte lopputuloksesta? Olen itse supertyytyväinen! Tila näyttää nyt tasapainoisemmalta; pienet vaatteet tuntuivat jotenkin ”irtonaisilta” yläilmoissa. Ja saatiinpa tällä samalla yksi lisätanko kaikille pikkuruisille ihanuuksille. :)

Sama idea on helppo toteuttaa mihin tahansa tyhjään tilaan kiinnittämällä kattoon kaksi koukkua. Olin itse asiassa haaveillut vastaavanlaisesta yksinkertaisesta toteutuksesta meidän eteisessä, mutta tila on siihen hieman liian pieni. Mutta varmasti tulen käyttämään tätä samaa konseptia vielä toisessakin kohteessa!

Tulevissa postauksissa suunnitelmissani on metsästää kauniita vuodevaatteita ja summeerata pikkuherran kuulumisia. Eli palataan taas!